Verlichte letters

Zie hier alle mogelijke verlichte lettersoorten van Bosman Letters & Reklame.
De prijzen hieronder vormen een indicatie. De voorbeeld tarieven zijn per letter bij een hoogte van 250 mm. Vraag makkelijk en snel uw offerte op maat aan door op onderstaande knop te klikken....


Over verlichte letters

Bosman Letters heeft verschillende LED-letters in het assortiment. We zetten ze voor u op een rijtje.

Frontlit verlichte LED-letters

De naam zegt het eigenlijk al. Deze LED-letters lichten naar voren uit waardoor ze optimale exposure geven. Er zijn verschillende soorten LED-letters: P4, P5, P5 de Luxe en P6. De keuze hangt van onder andere de grootte van de letters af. Bosman Letters kan u hierin goed adviseren!

Backlit LED-letters

Deze LED-letters lichten naar achteren uit. Op een mooie achtergevel (het liefst niet te donker van kleur want dat 'absorbeert' het licht) ziet dit er prachtig uit. En ook overdag geeft dit veel exposure. De LEDS zijn ingebouwd in de aluminium doosletters die van iedere RAL-kleur kunnen zijn.

RVS LED-letters

Dit zijn backlit verlichte letters van RVS. Uiteraard ook in geborstelde of gespiegelde uitvoering te verkrijgen. In de letters zijn LEDS ingebouwd die naar achteren licht uitstralen. Hele mooie letters waar veel vraag naar is bij ons. Waarom? Omdat de prijsstelling erg gunstig is! We zien ze het meest in zilver maar ze zijn toch ook in goud of koperkleurig te verkrijgen.