Budget letters

Met Budget letters levert Bosman Letters & Reklame voordelige freesletters.

Budget letters worden gemaakt van geschuimd PVC. Dit is kunststof materiaal, dat erg licht, hard en sterk is. Geschuimd PVC kent een aantal bekende merknamen en synoniemen: forex, foamalux, vekaplan en palram.

Budgetletters zijn met name zeer geschikt om binnen te monteren. En zijn voor kortdurende presentaties ook buiten te gebruiken.

Standaard kleuren

Het materiaal is verkrijgbaar in de standaard kleuren wit, rood, geel, groen, blauw en zwart.

Of bedrukt...

De budget letters van geschuimd PVC zijn ook te verkrijgen met FC print erop gedrukt. Dit zijn dan witte letters die aan de voorzijde worden bedrukt met iedere kleur, foto, met een kleurverloop...wat u maar wenst. De zijkanten van de letters blijven wit.

Vraag eenvoudig een offerte op maat aan door hier te klikken en het aanvraagformulier in te vullen.

Over Bosman Letters

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot

Deze letters zijn geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Ze zijn daarentegen niet geschikt voor geverfde of gestucte muren Klik hier voor Hetplot.nl .

Letters uit geschuimd PVC gefreesd

Deze letters zijn geschikt om binnen te gebruiken en eventueel kort voor gebruik buiten.  Dit komt omdat het materiaal licht poreus is, dus gevoelig voor onder andere neerslag en stof. De dikkere soorten (10 mm en 19 mm) kunnen voorzien worden van afstandhouders.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd

Zeer populair is deze lettersoort. We hebben het hier over een harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurt. Is in veel kleuren te verkrijgen en geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze lettersoort kan ook samen met afstandhouders.

Dibond letters

Dibond letters noemen we ook wel alu Letters. Ze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met behulp van afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor reclameborden. Deze kunnen bij gebruik binnen rechtstreeks worden bedrukt en voor gebruik buiten bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat worden voorzien. Meer informatie? Kijk op www.printprodukten.nl .

Onverlichte doosletters

Onverlichte doosletters noemen wij boxletters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam dus. Doordat ze een diepte hebben, vallen ze beter op, zeker als je het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters

De naam geeft het al aan. Deze letters zijn uit piepschuim gemaakt. Heel licht van gewicht zijn ze dus en ze kunnen daarom heel diep worden gemaakt. Daarmee zijn ze natuurlijk wel kwetsbaarder dan de andere materiaalsoorten. Deze lettersoort wordt veel gevraagd vanwege de speciale look. Toch ook geschikt voor beperkt gebruik buiten en heel gemakkelijk (zelf) te verven. Klik hier voor Piepschuimreklameletters.nl .