RVS LED-Backlit

RVS LED letters zijn 3D reliëfletters met led verlichting. Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van de RVS LED letters van Bosman Letters & Reklame. Interesse in een offerte? Klik dan hier en geef uw wensen aan.

RVS LED-Backlit zijn doosletters, die met ingebouwde leds zorgen voor een indirecte verlichting. Het licht straalt naar achteren uit. Dankzij de krachtige, volle kleuren en de lange levensduur, is led verlichting ideaal voor het uitlichten van RVS letters.
Accenten kunnen stijlvol worden vormgegeven dankzij de kleine afmetingen van de ledmodules.
Een groot voordeel van leds is dat deze onderhouds-arm zijn en een laag energieverbruik hebben.

Leds (Light Emitting Diodes) zijn inmiddels volledig ingeburgerd in de verlichtingswereld en bieden vele voordelen ten opzichte van de oude verlichtingsbronnen zoals TL en neon:

  • zeer lange levensduur
  • zeer lage onderhoudskosten
  • laag energieverbruik
  • directe weergave van kleuren
  • milieuvoordelen (geen kwik, infrarood & uv straling)
  • volledig waterdicht (IP68) gemonteerd

Leds zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, blauw, groen en geel.

RVS LED letters hebben een letterhoogte van minimaal 200mm tot maximaal 600mm. Het relief is 50mm en de minimale stockbreedte is 25mm.

De mooie RVS letters en cijfers zijn verkrijgbaar in alle soorten rvs: zilver, goud en brons geborsteld en tevens zilver, goud en brons gepolijst (spiegel).

U kunt hier een offerte aanvragen.

RVS LED-Frontlit

RVS LED-Frontlit letters zijn doosletters geheel uit RVS en worden direct verlicht, dat wordt frontlit genoemd, de verlichting zit aan de voorzijde. Frontl;it bij RVS letters worden niet vaak toegepast.
De omkasting is van RVS en de voorzijde van de letters is van acrylaat waarachter de led verlichting is ingebouwd.

De letters zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen:
Zilver geborsteld, goud, brons of messing geborsteld.
Maar bovenstaande kleuren zijn ook hoogglans gepolijst verkrijgbaar.

U kunt hier een offerte aanvragen.

De verschillende RVS letter soorten op een rijtje…

RVS Look is de goedkoopste letter soort. Niet van echt RVS maar van geborstelde dibond plaat. Ook in gespiegeld te krijgen. Onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht. Makkelijk zelf te monteren. Op afstandhouders of rechtstreeks te bevestigen. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS standaard letters zijn van echt RVS. Uit 2 of 3 mm RVS gelaserd. Ook weer in geborstelde of gespiegelde uitvoering te krijgen. Rechtstreeks te monteren of door middel van draadeinden. Deze zijn op de achterkant gelast en zorgen voor een zwevend effect. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS Doosletters zijn 25 mm diep of nog dieper. Dit hangt af van de hoogte van de letters en wij adviseren u graag. Ook deze letters zijn te krijgen in een geborstelde of een gespiegelde uitvoering. Deze letters worden met draadeinden gemonteerd. Voor bijzondere wanden zoals bijvoorbeeld dunnen aluminium wanden of damwand gebruiken we ook vaak een binnenletter die gekit wordt tegen de achterwand. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS LED letters zijn backlit verlichte letters van RVS. Uiteraard ook in geborstelde of gespiegelde uitvoering te verkrijgen. In de letters zijn LEDS ingebouwd die naar achteren licht uitstralen. Hele mooie letters die veel gevraagd zijn bij ons vanwege de gunstige prijsstelling. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op nummer (020) 6629803 of stuur een mail naar info@blsign.nl