RVS Look letters

RVS Look letters zijn geen RVS letters, cijfers of logo’s, maar gemaakt van een sandwich materiaal dat een duidelijke RVS look heeft. De RVS Look letters zijn ten opzichte van “echt” RVS gunstig geprijsd en zijn snel leverbaar.

Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte op maat aan te vragen.

Alternatieve soort en merknamen van sandwich plaat zijn o.a. aluminium composietplaat, dibond, i-bond, skybond, alupanel, reynobond, gutbond en probond.

Deze letters zijn geschikt voor gebruik van afstandhouders, die in de volgende uitvoeringen beschikbaar zijn. Afstandhouders geven de letters een mooi zwevend, 3D effect.

Dibond butler finish (geborsteld)

Dibond is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3mm gecoat aluminium en een kern van zwart polyethyleen.
Het heeft een geborstelde uitstraling en is zowel geschikt voor buiten- en binnentoepassingen.
Door de geringe uitzetting van het materiaal, is dit met name geschikt voor grote letters.

Dibond butler finish is leverbaar met een letterhoogte van 70 tot 1000mm en verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud geslepen.

Bijna elk lettertype kan worden geproduceerd. Ook schrijf- en schreefletter uitvoeringen zijn mogelijk. De letters, nummers of logo’s kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd; rechtstreeks op een vlakke ondergrond met kit en tape of met afstand houders waardoor er een diepte effect ontstaat.

Over Bosman Letters

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.

Wij hebben de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.

En zijn tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!

De verschillende RVS letter soorten op een rijtje...

RVS Look is de goedkoopste letter soort. Niet van echt RVS maar van geborstelde dibond plaat. Ook in gespiegeld te krijgen. Onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht. Makkelijk zelf te monteren. Op afstandhouders of rechtstreeks te bevestigen. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS standaard letters zijn van echt RVS. Uit 2 of 3 mm RVS gelaserd. Ook weer in geborstelde of gespiegelde uitvoering te krijgen. Rechtstreeks te monteren of door middel van draadeinden. Deze zijn op de achterkant gelast en zorgen voor een zwevend effect. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS Doosletters zijn 25 mm diep of nog dieper. Dit hangt af van de hoogte van de letters en wij adviseren u graag. Ook deze letters zijn te krijgen in een geborstelde of een gespiegelde uitvoering. Deze letters worden met draadeinden gemonteerd. Voor bijzondere wanden zoals bijvoorbeeld dunnen aluminium wanden of damwand gebruiken we ook vaak een binnenletter die gekit wordt tegen de achterwand. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS LED letters zijn backlit verlichte letters van RVS. Uiteraard ook in geborstelde of gespiegelde uitvoering te verkrijgen. In de letters zijn LEDS ingebouwd die naar achteren licht uitstralen. Hele mooie letters die veel gevraagd zijn bij ons vanwege de gunstige prijsstelling. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.