Alu letters

ALU letters zijn onverlichte letters gefreesd uit 3mm aluminium sandwich materiaal. Sandwichpanel is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3 mm gecoat aluminium en een kern van van (zwart of grijs) polyethyleen. Deze freesletters zijn zeer geschikt voor grote letters en signs, vanwege het lichte gewicht.

Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte op maat aan te vragen.

Alternatieve soort en merknamen van sandwich plaat zijn o.a. aluminium composietplaat, dibond, i-bond, skybond, alupanel, reynobond, gutbond en probond.

Alu letters zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen ook op afstandhouders worden gemonteerd. Daardoor ontstaat een chique diepte effect. ALU letters zijn ook zeer geschikt voor grote signs en letters. Daartoe vanwege het geringe gewicht en uitzetting van het materiaal. Daarnaast zijn ALU letters zeer gemakkelijk te monteren op vrijwel iedere ondergrond. Montage kan onder andere middels professioneel dubbelzijdig tape in combinatie met montagekit.

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot

Deze letters zijn geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Ze zijn daarentegen niet geschikt voor geverfde of gestucte muren Klik hier voor Hetplot.nl .

Letters uit geschuimd PVC gefreesd

Deze letters zijn geschikt om binnen te gebruiken en eventueel kort voor gebruik buiten.  Dit komt omdat het materiaal licht poreus is, dus gevoelig voor onder andere neerslag en stof. De dikkere soorten (10 mm en 19 mm) kunnen voorzien worden van afstandhouders.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd

Zeer populair is deze lettersoort. We hebben het hier over een harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurt. Is in veel kleuren te verkrijgen en geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze lettersoort kan ook samen met afstandhouders.

Dibond letters

Dibond letters noemen we ook wel alu Letters. Ze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met behulp van afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor reclameborden. Deze kunnen bij gebruik binnen rechtstreeks worden bedrukt en voor gebruik buiten bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat worden voorzien. Meer informatie? Kijk op www.printprodukten.nl .

Onverlichte doosletters

Onverlichte doosletters noemen wij boxletters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam dus. Doordat ze een diepte hebben, vallen ze beter op, zeker als je het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters

De naam geeft het al aan. Deze letters zijn uit piepschuim gemaakt. Heel licht van gewicht zijn ze dus en ze kunnen daarom heel diep worden gemaakt. Daarmee zijn ze natuurlijk wel kwetsbaarder dan de andere materiaalsoorten. Deze lettersoort wordt veel gevraagd vanwege de speciale look. Toch ook geschikt voor beperkt gebruik buiten en heel gemakkelijk (zelf) te verven. Klik hier voor Piepschuimreklameletters.nl .