Basic letters

Basic letters van Bosman Letters & Reklame worden veel toegepast. Deze freesletters zijn ideaal voor gevelletters of andere vormen van signing. Basicletters worden gemaakt van lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat. Daardoor is het een zeer sterke freesletter met uitstekende eigenschappen voor buitenmontage onder alle weersomstandigheden.

Deze letters zijn geschikt voor het gebruik van afstandhouders, die zorgen voor een mooi zwevend, 3D effect.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Merknamen

Bekende synoniemen en merknamen van acrylaat zijn ook wel; PMMA, plexiglas, perspex. Maar ook acrylox, acrysign en altuglas.

Basicletters kunnen ook uitstekend binnen worden gebruikt. En zijn zowel direct (met dubbelzijdig tape en kit) als met afstandhouders te monteren. Basicletters zijn verkrijgbaar in de diktes 3mm, 8 mm, 19mm en zelfs 30 mm. Het materiaal kan in vele RAL kleuren worden geleverd. Daarnaast kunnen 3mm en 8mm acrylaat worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 100 cm. Anderzijds: 19mm letters kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 50 cm. De variant 30mm daarentegen kan worden geproduceerd in letterhoogten van 3 tot 40 cm.

Lasersnijmachine

Basicletters worden vervaardigd met een frees- of lasersnijmachine. Hierdoor wordt een kwalitatief zeer hoge afwerking bereikt. De letters hebben mooie, gladde zijkanten (kopse kanten van de letters). Door verschillende kleuren te verlijmen krijgt men prachtige 3D letters met een zeer bijzonder effect. Basicletters zijn onverlicht. Uiteraard kunnen de letters ’s avonds worden aangelicht met speciale spots. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Als variant zijn Basicletters met een transparantie van 40% interessant. Door deze bijvoorbeeld aan te lichten, lijkt het alsof de letters zelf licht geven. Voor een eenvoudige montage leveren wij  diverse soorten kunststof afstandhouders en 1:1 montagetekeningen. Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Beschikbare kleuren basicletters, indicatief en aan veranderingen onderhevig

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot

Deze letters zijn geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Ze zijn daarentegen niet geschikt voor geverfde of gestucte muren Klik hier voor Hetplot.nl .

Letters uit geschuimd PVC gefreesd

Deze letters zijn geschikt om binnen te gebruiken en eventueel kort voor gebruik buiten.  Dit komt omdat het materiaal licht poreus is, dus gevoelig voor onder andere neerslag en stof. De dikkere soorten (10 mm en 19 mm) kunnen voorzien worden van afstandhouders.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd

Zeer populair is deze lettersoort. We hebben het hier over een harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurt. Is in veel kleuren te verkrijgen en geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze lettersoort kan ook samen met afstandhouders.

Dibond letters

Dibond letters noemen we ook wel alu Letters. Ze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met behulp van afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor reclameborden. Deze kunnen bij gebruik binnen rechtstreeks worden bedrukt en voor gebruik buiten bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat worden voorzien. Meer informatie? Kijk op www.printprodukten.nl .

Onverlichte doosletters

Onverlichte doosletters noemen wij boxletters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam dus. Doordat ze een diepte hebben, vallen ze beter op, zeker als je het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters

De naam geeft het al aan. Deze letters zijn uit piepschuim gemaakt. Heel licht van gewicht zijn ze dus en ze kunnen daarom heel diep worden gemaakt. Daarmee zijn ze natuurlijk wel kwetsbaarder dan de andere materiaalsoorten. Deze lettersoort wordt veel gevraagd vanwege de speciale look. Toch ook geschikt voor beperkt gebruik buiten en heel gemakkelijk (zelf) te verven. Klik hier voor Piepschuimreklameletters.nl .