Plexiprint letters

Plexiprint letters van Bosman Letters zijn verkrijgbaar in verschillende diktes:

  • 3mm
  • 5mm
  • 10 mm

En in verschillende uitvoeringen:

  • frontprint .... de print zit aan de voorzijde
  • backprint... de print zit aan de achterzijde

Kijk voor de specificaties verder hieronder.

Plexi frontprint letters

Hieronder ziet u de specificaties van de Plexi Frontprint Letters van Bosman Letters & Reklame.

Plexi backprint letters

Hieronder ziet u de specificaties van de Plexi Frontprint Letters van Bosman Letters & Reklame.


Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot

Deze letters zijn geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Ze zijn daarentegen niet geschikt voor geverfde of gestucte muren Klik hier voor Hetplot.nl .

Letters uit geschuimd PVC gefreesd

Deze letters zijn geschikt om binnen te gebruiken en eventueel kort voor gebruik buiten.  Dit komt omdat het materiaal licht poreus is, dus gevoelig voor onder andere neerslag en stof. De dikkere soorten (10 mm en 19 mm) kunnen voorzien worden van afstandhouders.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd

Zeer populair is deze lettersoort. We hebben het hier over een harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurt. Is in veel kleuren te verkrijgen en geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze lettersoort kan ook samen met afstandhouders.

Dibond letters

Dibond letters noemen we ook wel alu Letters. Ze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met behulp van afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor reclameborden. Deze kunnen bij gebruik binnen rechtstreeks worden bedrukt en voor gebruik buiten bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat worden voorzien. Meer informatie? Kijk op www.printprodukten.nl .

Onverlichte doosletters

Onverlichte doosletters noemen wij boxletters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam dus. Doordat ze een diepte hebben, vallen ze beter op, zeker als je het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters

De naam geeft het al aan. Deze letters zijn uit piepschuim gemaakt. Heel licht van gewicht zijn ze dus en ze kunnen daarom heel diep worden gemaakt. Daarmee zijn ze natuurlijk wel kwetsbaarder dan de andere materiaalsoorten. Deze lettersoort wordt veel gevraagd vanwege de speciale look. Toch ook geschikt voor beperkt gebruik buiten en heel gemakkelijk (zelf) te verven. Klik hier voor Piepschuimreklameletters.nl .