Tretsom nu niet meer te missen…acrylaat letters van Bosman Letters

Wij verzorgden de acrylaat letters voor Tretsom. Tretsom in Amsterdam, voor koffers, tassen en dergelijke is nu echt niet meer te missen. Voorheen was de vindbaarheid niet optimaal maar de acrylaat letters op de gevel hebben dat probleem opgelost. Door middel van afstandhouders op de gevel, voor een mooi zwevend effect. In dit geval 8mm dikke gevel letters, maar ook in andere diktes verkrijgbaar

Interesse in deze goed betaalbare letters voor aan een wand of gevel? Klik hier en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U heeft deze in no-time in uw mailbox…

Bij Bosman Letters kunt u overigens ook terecht voor vele andere materiaal soorten, zoals bijvoorbeeld het sjieke RVS, voor piepschuim letters en logo’s , voor verlichte en onverlichte letters.

acrylaat letters tretsom

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot. Geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Niet geschikt voor geverfde of gestucte muren.

Letters uit geschuimd PVC gefreesd. Geschikt voor binnen gebruik en niet al te lang buitengebruik. Het materiaal is licht poreus dus is gevoelig voor neerslag, stof en dergelijke. De dikkere soorten (10mm en 19mm) eventueel te voorzien van afstandhouders.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd. Zeer populair. Harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurd. In veel kleuren te verkrijgen. Voor binnen en buiten. Ook met afstandhouders te gebruiken.

Dibond letters die wij ook wel Alu Letters noemen. Deze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor reclame borden. Deze kunnen dan voor binnengebruik rechtstreeks worden bedrukt en voor buiten gebruik bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat voorzien. Kijk op www.printprodukten.nl voor meer informatie.

Onverlichte doosletters noemen wij Box Letters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam. Door de diepte vallen ze beter op, zeker als men het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters zijn dus echt uit piepschuim gemaakt. Ze zijn (heel) licht van gewicht en kunnen daarom heel diep worden gemaakt. Natuurlijk wel meer kwetsbaar dan de andere materiaalsoorten. Maar heel veel gevraagd vanwege de speciale look. Deze zijn voor beperkt buitengebruik ook geschikt. En heel makkelijk (ook zelf) te verfen.

Keurmerken

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid heeft. En deze weet te koppelen aan scherpe prijzen. En bovendien een goede nazorg en professionele bedrijfsvoering voert. Bosman Letters & Reklame is ook gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters. Voor al hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!