RVS Standaard

RVS Standaard zijn RVS letters, RVS logo’s of RVS cijfers uit RVS plaatmateriaal en zijn in diverse diktes en uitstralingen verkrijgbaar. Hieronder vindt u een uitvoerige beschrijving.

Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte op maat aan te vragen. RVS Standaard

RVS Standaard geborsteld

Standaard rvs letters RVS geborsteld wordt ook wel geslepen genoemd.
De toplaag van het RVrvs standaardS is bewerkt, zodat een geborstelde uitstraling ontstaat.

RVS Standaard geslepen is uitsluitend verkrijgbaar in de kleur zilver en in de diktes 2, 3 of 5mm.
De letterhoogtes variëren van 60 tot 800mm.

De RVS letters kunnen aan de achterzijde worden voorzien van draadeinden voor montage op afstand van de achterwand.

 

RVS Standaard gepolijst

RVS gepolijst (ook wel hoogglans of gespiegeld genoemd) heeft een gespiegeld oppervlak, waardoor een hele bijzondere, luxe uitstraling ontstaat.

Het materiaal is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en brons.

De diktes van het materiaal verschillen:
zilver heeft een dikte van 1,5mm of 2mm, goud en brons hebben een dikte van 1mm.

De stockhoogte kan van 60 tot 600mm variëren.

Interesse in RVS Standaard letters? U kunt hier een offerte aanvragen.

rvs hotel

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!

De verschillende RVS letter soorten op een rijtje…

RVS Look is de goedkoopste letter soort. Niet van echt RVS maar van geborstelde dibond plaat. Ook in gespiegeld te krijgen. Onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht. Makkelijk zelf te monteren. Op afstandhouders of rechtstreeks te bevestigen. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS standaard letters zijn van echt RVS. Uit 2 of 3 mm RVS gelaserd. Ook weer in geborstelde of gespiegelde uitvoering te krijgen. Rechtstreeks te monteren of door middel van draadeinden. Deze zijn op de achterkant gelast en zorgen voor een zwevend effect. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS Doosletters zijn 25 mm diep of nog dieper. Dit hangt af van de hoogte van de letters en wij adviseren u graag. Ook deze letters zijn te krijgen in een geborstelde of een gespiegelde uitvoering. Deze letters worden met draadeinden gemonteerd. Voor bijzondere wanden zoals bijvoorbeeld dunnen aluminium wanden of damwand gebruiken we ook vaak een binnenletter die gekit wordt tegen de achterwand. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS LED letters zijn backlit verlichte letters van RVS. Uiteraard ook in geborstelde of gespiegelde uitvoering te verkrijgen. In de letters zijn LEDS ingebouwd die naar achteren licht uitstralen. Hele mooie letters die veel gevraagd zijn bij ons vanwege de gunstige prijsstelling. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.