RVS letters

RVS LOOK 


Voor binnen en buiten gebruik
Rechtstreeks of met afstandhouders
Dikte 3mm
Vanaf €10,53/letter*)
*) bij letterhoogte 250mm

 
Klik op het icoon voor productdetails:

RVS STD


Voor binnen en buiten gebruik

Rechtstreeks of met afstandhouders
Dikte 3mm
Vanaf €11,70/letter*)
*) bij letterhoogte 250mmKlik op het icoon voor productdetails:

RVS DOOS


Voor binnen en buiten gebruik

Geborsteld of gespiegelde RVS uitvoering
Op draadeinden of PVC bodem
Dikte 50mm
Vanaf €63,33/letter*)
*) bij letterhoogte 250mm


Klik op het icoon voor productdetails:

RVS SMART


Binnen en buiten gebruik

Acrylaat letter met RVS front
Rechtstreeks of afstandhouders
Talrijke kleuren beschikbaar

Vanaf €28,89/letter*)
*) bij letterhoogte 250mm


Klik op het icoon voor productdetails:

De verschillende RVS letter soorten op een rijtje…

RVS Look is de goedkoopste letter soort. Niet van echt RVS maar van geborstelde dibond plaat. Ook in gespiegeld te krijgen. Onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht. Makkelijk zelf te monteren. Op afstandhouders of rechtstreeks te bevestigen. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS standaard letters zijn van echt RVS. Uit 2 of 3 mm RVS gelaserd. Ook weer in geborstelde of gespiegelde uitvoering te krijgen. Rechtstreeks te monteren of door middel van draadeinden. Deze zijn op de achterkant gelast en zorgen voor een zwevend effect. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS Doosletters zijn 25 mm diep of nog dieper. Dit hangt af van de hoogte van de letters en wij adviseren u graag. Ook deze letters zijn te krijgen in een geborstelde of een gespiegelde uitvoering. Deze letters worden met draadeinden gemonteerd. Voor bijzondere wanden zoals bijvoorbeeld dunnen aluminium wanden of damwand gebruiken we ook vaak een binnenletter die gekit wordt tegen de achterwand. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.

RVS LED letters zijn backlit verlichte letters van RVS. Uiteraard ook in geborstelde of gespiegelde uitvoering te verkrijgen. In de letters zijn LEDS ingebouwd die naar achteren licht uitstralen. Hele mooie letters die veel gevraagd zijn bij ons vanwege de gunstige prijsstelling. Het meest gezien in zilver maar ook in goud of koper kleurig te verkrijgen.