RVS Backlit letters voor de Koets

De RVS Backlit letters die wij verzorgden voor de Koets in Den Haag komen prachtig uit tegen de zwarte natuurstenen achtergevel. Overdag een mooi contrast en ’s avonds chique naar achteren uitlichtend.

Interesse in RVS Backlit letters of andere RVS letters? Kijk op www.rvsreklameletters.nl of bel 020 6629803 voor meer informatie.

RVS LED-Backlit zijn doosletters, die met ingebouwde leds zorgen voor een indirecte verlichting. Het licht straalt dus naar achteren uit. Dankzij de krachtige, volle kleuren en de lange levensduur, is led verlichting ideaal voor het uitlichten van RVS letters, maar bijvoorbeeld ook voor aluminium frontlit- en backlit letters. Interesse in een offerte op maat? Klik dan hier en geef uw wensen aan.

Accenten kunnen stijlvol worden vormgegeven door middel van de kleine afmetingen van de ledmodules.
Een groot voordeel van leds is bovendien dat deze onderhouds-arm zijn en een laag energieverbruik hebben.

Over LEDS

RVS LED

Leds (Light Emitting Diodes) zijn inmiddels volledig ingeburgerd in de verlichtingswereld en bieden vele voordelen ten opzichte van de verlichtingsbronnen van vroeger, zoals TL en neon:

  • zeer lange levensduur
  • evenals zeer lage onderhoudskosten
  • laag energieverbruik
  • directe weergave van kleuren
  • milieuvoordelen (geen kwik, infrarood & uv straling)
  • volledig waterdicht (IP68) gemonteerd

Leds zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, blauw, groen en geel.

RVS LED letters hebben een letterhoogte van minimaal 200mm tot maximaal 600mm. Het relief is 50mm en de minimale stockbreedte is 25mm.

De mooie RVS letters en cijfers zijn verkrijgbaar in alle soorten rvs: zilver, goud en brons geborsteld en tevens zilver, goud en brons gepolijst (spiegel).

U kunt hier een offerte aanvragen.