Piepschuim kleur

Met piepschuimletters kun je eindeloos decoreren. Letters en teksten zijn trendy, je ziet ze regelmatig terug.

Bereik een groots effect bij een feestelijke gelegenheid; zet de naam van een jarige in de vensterbank, bind de leeftijd van de jubilaris aan heliumballonnen of hang het thema van je feest groot aan de wand.

Piepschuimletters zijn lichtgewicht letters. De piepschuimletters worden computergestuurd uitgesneden en standaard in wit onbehandeld geleverd. De decoratiemogelijkheden van de letters zijn eindeloos. Vraag er naar!

Wilt u een offerte voor Piepschuimletters aanvragen? Klik dan hier voor een offerte op maat.

Piepschuim letters en logo’s worden gemaakt van standaard wit polystyreen schuim, EPS 200.

Wij kunnen de witte letters en logo’s voor u kleuren. Dit gebeurt met een verf op waterbasis en in principe kan elke RAL of PMS kleur benaderd worden.
Bijvoorbeeld  de voorzijde, zijkanten en de achterkanten van de letters of logo’s kleuren. Bij wandmontage van de letters is het kleuren van de achterzijde vaak niet nodig.

U kunt het piepschuim eventueel ook zelf verven met een verf op waterbasis zoals acrylverf, latex of bijvoorbeeld muurverf.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op nummer (020) 6629803 of mail naar info@blsign.nl.

Wilt u een offerte voor Piepschuimletters aanvragen? Klik dan hier voor een offerte op maat. Of klik hier voor onze BLSignshop, de webshop van Bosman Letters.

piepschuim kleur

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Over Bosman Letters

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist in visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 30 websites om al de verschillende producten die wij in ons aanbod hebben, onder de aandacht te brengen van onze klanten. Van industrie tot retail. Van overheid tot zorgsector.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen en  BL Signshop. Maar ook Printprodukten.nl, BosmanLed, Spandoeken op Maat en RVSreklameletters. Voor alle activiteiten van Bosman Letters & Reklame kijk op www.blsigngroep.nl !

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen. En aan een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Wij leiden aankomende signmakers op. Onder begeleiding van onze ervaren medewerkers leren de enthousiaste “beginnelingen” het vak, op de werkvloer, maar ook op locatie.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Onder andere lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Voor de licht reclame, de bewegwijzering, voor de auto reclame; kortom voor alle producten uit onze portfolio.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!