Onverlichte letters

BASICLETTERSVoor binnen en buiten gebruik

Rechtstreeks of afstandhouders

Verschillende diktes

Groot aantal kleuren

Vanaf € 12,33/letter*)

*) bij letterhoogte 250mm/dikte 8mm


Klik op het icoon voor productdetails:
ALULETTERSVoor binnen en buiten gebruik

Rechtstreeks of afstandhouders

Geschikt voor grote letters

Beperkt aantal kleuren

Vanaf € 10,53/letter*)

*) bij letterhoogte 250mm


Klik op het icoon voor productdetails:BUDGET
LETTERS


Voor binnen gebruik

Rechtstreeks tegen de wand

Verschillende diktes

Beperkt aantal kleuren

Vanaf € 7,06/letter*)

*) bij letterhoogte 250mm/dikte 10mm


Klik op het icoon voor productdetails:


PIEPSCHUIM
LETTERS


Voor binnen gebruik

Rechtstreeks tegen de wand of vrijstaand

Verschillende diktes

Alle kleuren

Vanaf € 3,00/letter*)

*) bij letterhoogte 250mm


Klik op het icoon voor productdetails:

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot. Geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Niet geschikt voor geverfde of gestucte muren. Dus in dat geval kiest u beter voor een ander materiaal.

Letters uit geschuimd PVC gefreesd. Geschikt voor binnen gebruik en niet al te lang buitengebruik. Het materiaal is licht poreus dus is gevoelig voor neerslag, stof en dergelijke. De dikkere soorten (10mm en 19mm) eventueel te voorzien van afstandhouders. Maar normaal gesproken te monteren door middel van dubbelzijdig en/of kit.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd. Zeer populair. In de eerste plaats omdat het een harde kunststof is die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurd. Bovendien in veel kleuren te verkrijgen. Voor binnen en buiten. Montage door middel van afstandhouders of ook weer dubbelzijdig tape met kit.

Andere onverlichte letter soorten

Dibond letters die wij ook wel Alu Letters noemen. Deze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (mits deze vlak is) als met afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld reclame borden. Deze kunnen dan voor binnengebruik rechtstreeks worden bedrukt en voor buiten gebruik bij voorkeur met print op folie en van UV laminaat voorzien. Opdat uw print goed blijft onder verschillende weersinvloeden. Kijk op www.printprodukten.nl voor meer informatie.

Onverlichte doosletters noemen wij Box Letters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam. Door de diepte vallen ze beter op, zeker als men het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters zijn dus echt uit piepschuim gemaakt. Daarom zijn ze (heel) licht van gewicht en kunnen daarmee heel diep/ dik worden gemaakt. Natuurlijk wel meer kwetsbaar dan de andere materiaalsoorten. Maar heel veel gevraagd vanwege de speciale look. Deze zijn voor beperkt buitengebruik ook geschikt. En heel makkelijk (ook zelf) te verfen door middel van latex verf.