Fotoboek LED frontlit

In dit fotoboek LED frontlit vindt u  foto’s van door Bosman Letters & Reklame gerealiseerde projecten op het gebied van Frontlit LED letters.

Voor informatie bel met 020-6629803 of stuur een mail door hier te klikken.

LED letters van Bosman Letters

Bosman heeft diverse soorten LED verlichte gevel letters in het assortiment.

Frontlit LED letters

De fronlit letters lichten naar voren uit. Deze zijn met plexiplaat in diverse kleuren uit te rusten. De zijkanten zijn van aluminium en de LEDS zijn ingebouwd. De letters kunnen direct tegen de gevel worden geplaatst waarbij de de elektra voor iedere letter apart naar binnen moet worden gebracht. Een alternatief is om de letters op een koker profiel te monteren. De elektra wordt dan in de koker gekoppeld en op een of enkele punten gaat dan de elektrische bedrading centraal naar binnen toe. De koker kan in de kleur van de gevel worden gespoten en valt dus niet echt op. Het voordeel is dat de letters bijna geheel klaar zijn en dat de montage veel gemakkelijker en sneller gaat zonder teveel overlast.

Backlit LED letters lichten naar achteren uit. Als de gevel mooi is geeft dit bij donker een prachtig effect. Deze letters kunnen ook op een koker worden gemonteerd maar dat is wat minder fraai omdat de koker dan eigenlijk wordt aangelicht. Dus bij voorkeur wordt de elektrische voorziening van deze letters wel één voor één naar binnen gebracht.

De letters zijn opgebouwd uit een voorzijde en zijkanten van in RAL kleur gespoten aluminium. In de letters zijn de LEDS aangebracht en aan de achterzijde zit plexiplaat ter bescherming maar ook om voor een egale uitlichting te zorgen.

RVS backlit letters zijn de RVS variant van Backlit letters. Maar nu dus geen in kleur gespoten aluminium maar met een geborstelde of gespiegelde RVS uitstraling. Dit zijn hele sjieke letters.