Budget letters

Met Budget letters levert Bosman Letters & Reklame voordelige freesletters.

Budget letters worden gemaakt van geschuimd PVC. Dit is kunststof materiaal, dat erg licht, hard en sterk is. Geschuimd PVC kent een aantal bekende merknamen en synoniemen: forex, foamalux, vekaplan en palram.

Budgetletters zijn met name zeer geschikt om binnen te monteren. En zijn voor kortdurende presentaties ook buiten te gebruiken.
Het materiaal is verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, geel, groen, blauw en zwart.

Vraag eenvoudig een offerte op maat aan door hier te klikken en het aanvraagformulier in te vullen.

PVC Budget letters

Budgetletters zijn makkelijk te monteren met dubbelzijdig tape en kit. Afstandhouders zijn minder geschikt, maar vanaf een dikte van 10mm is het wel mogelijk.
Vraag eenvoudig een offerte op door hier te klikken en het aanvraagformulier in te vullen.
budget letters personal gym

Over Bosman Letters

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!