Brochures Bosman Letters

Style +, de meest complete sign catalogus

 

 

 

 

 

 

 

Stylesign
Algemene info over Bosman Letters

 

 

 

 

 

 

 

Letter catalogus voor alle soorten letters
Letter catalogus voor alle soorten letters

 

 

 

 

 

 

 

Raambelettering van Bosman Letters
Raambelettering van Bosman Letters

 

 

 

 

 

 

 

Bewegwijzering update
Bosman voor scholen update

 

 

 

 

 

 

 

picto autobelettering
Autobelettering update

 

 

 

 

 

 

Bewegwijzering update
Bewegwijzering update

 

 

 

 

 

 

Brochures Bosman Letters

Brochures Bosman Letters. Online door te bladeren en ideeën op te doen.

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot. Geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Niet geschikt voor geverfde of gestucte muren.

Letters uit geschuimd PVC gefreesd. Geschikt voor binnen gebruik en niet al te lang buitengebruik. Het materiaal is licht poreus dus is gevoelig voor neerslag, stof en dergelijke. De dikkere soorten (10mm en 19mm) eventueel te voorzien van afstandhouders.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd. Zeer populair. Harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurd. In veel kleuren te verkrijgen. Voor binnen en buiten. Ook met afstandhouders te gebruiken.

Dibond letters die wij ook wel Alu Letters noemen. Deze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor reclame borden. Deze kunnen dan voor binnengebruik rechtstreeks worden bedrukt en voor buiten gebruik bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat voorzien. Kijk op www.printprodukten.nl voor meer informatie.

Onverlichte doosletters noemen wij Box Letters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam. Door de diepte vallen ze beter op, zeker als men het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters zijn dus echt uit piepschuim gemaakt. Ze zijn (heel) licht van gewicht en kunnen daarom heel diep worden gemaakt. Natuurlijk wel meer kwetsbaar dan de andere materiaalsoorten. Maar heel veel gevraagd vanwege de speciale look. Deze zijn voor beperkt buitengebruik ook geschikt. En heel makkelijk (ook zelf) te verfen.