BOX letters

BOX letters van Bosman Letters & Reklame zijn aluminium gelaste doosletters met een 3D- effect vanwege het reliëf. Interesse in een offerte? Klik dan hier om een offerte voor de Boxletters aan te vragen.P1 Boxletters

 

De letters worden gespoten in elke gewenste RAL kleur en met draadeinden bevestibox letter profiel 1gd op de achterwand.Tegen meerprijs is een PVC bodem beschikbaar. Dit verstevigt de constructie en vergemakkelijkt de montage.

Wij adviseren u welke diepte past bij de door u gewenste letterhoogte.

Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

 

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere www.businessvlaggen.nl , RVSReklameletters.nl, www.blsignshop.nl en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!