Basic letters

Basic letters van Bosman Letters & Reklame worden veel toegepast. Deze freesletters zijn ideaal voor gevelletters of andere vormen van signing. Basicletters worden gemaakt van lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat. Dit is een zeer sterk materiaal met uitstekende eigenschappen voor buitenmontage onder alle weersomstandigheden.

Deze letters zijn geschikt voor gebruik van afstandhouders, die in de volgende uitvoeringen beschikbaar zijn. Afstandhouders geven de letters een mooi zwevend, 3D effect.

Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte op maat  voor deze basicletters aan te vragen.

Acrylaat Basicletters

 


afstandhouders mini-small-medium-large

 

Bekende synoniemen en merknamen van acrylaat zijn ook wel; PMMA, plexiglas, perspex, quinn, brett martin, ici lucite, acrylox, acrysign en altuglas.

Basicletters kunnen ook uitstekend binnen worden gebruikt en zijn zowel direct (met dubbelzijdig tabasicletter 8mmpe en kit) als met afstandhouders te monteren. Basicletters zijn verkrijgbaar in de diktes 3mm, 8 mm, 19mm en zelfs 30 mm. Het materiaal kan in een breed scala aan RAL kleuren worden geleverd. 3mm en 8mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 100 cm. 19mm letters kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 50 cm. 30mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 3 tot 40 cm. Basicletters worden vervaardigd met een lasersnijmachine. Hierdoor wordt een kwalitatief zeer hoge afwerking bereikt. De letters hebben mooie, gladde zijkanten (kopse kanten van de letters). Door verschillende kleuren te verlijmen krijgt men prachtige 3D letters met een zeer bijzonder effect. Basicletters zijn onverlicht. Uiteraard kunnen de letters ’s avonds worden aangelicht met speciale spots. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Als variant zijn Basicletters met een transparantie van 40% interessant. Door deze bijvoorbeeld aan te lichten, lijkt het alsof de letters zelf licht geven. Voor een eenvoudige montage leveren wij tevens diverse soorten kunststof afstandhouders en 1:1 montagetekeningen. Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte aan te vragen. 3d basicletters Beschikbare kleuren basicletters, indicatief en aan veranderingen onderhevig basicletters kleuren

Bosman   Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten. Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl. Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!