Basic letters

Basic letters van Bosman Letters & Reklame worden veel toegepast. Deze freesletters zijn ideaal voor gevelletters of andere vormen van signing. Basicletters worden gemaakt van lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat. Daardoor is het een zeer sterke freesletter met uitstekende eigenschappen voor buitenmontage onder alle weersomstandigheden.

Deze letters zijn geschikt voor gebruik van afstandhouders, die in de volgende uitvoeringen beschikbaar zijn. Afstandhouders geven de letters bovendien een mooi zwevend, 3D effect.

Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte op maat  voor deze basicletters aan te vragen.

Acrylaat Basicletters

 


afstandhouders mini-small-medium-large

 

Bekende synoniemen en merknamen van acrylaat zijn ook wel; PMMA, plexiglas, perspex. Maar ook acrylox, acrysign en altuglas.

Basicletters kunnen ook uitstekend binnen worden gebruikt. En zijn zowel direct (met dubbelzijdig tabasicletter 8mmpe en kit) als met afstandhouders te monteren. Basicletters zijn verkrijgbaar in de diktes 3mm, 8 mm, 19mm en zelfs 30 mm. Het materiaal kan in vele RAL kleuren worden geleverd. Daarnaast kunnen 3mm en 8mm acrylaat worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 100 cm. Anderzijds: 19mm letters kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 50 cm. De variant 30mm daarentegen kan worden geproduceerd in letterhoogten van 3 tot 40 cm.

Lasersnijmachine

Basicletters worden vervaardigd met een lasersnijmachine. Hierdoor wordt een kwalitatief zeer hoge afwerking bereikt. De letters hebben mooie, gladde zijkanten (kopse kanten van de letters). Door verschillende kleuren te verlijmen krijgt men prachtige 3D letters met een zeer bijzonder effect. Basicletters zijn onverlicht. Uiteraard kunnen de letters ’s avonds worden aangelicht met speciale spots. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Als variant zijn Basicletters met een transparantie van 40% interessant. Door deze bijvoorbeeld aan te lichten, lijkt het alsof de letters zelf licht geven. Voor een eenvoudige montage leveren wij  diverse soorten kunststof afstandhouders en 1:1 montagetekeningen. Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Beschikbare kleuren basicletters, indicatief en aan veranderingen onderhevig

basicletters kleuren

 

 

 

 

Bosman   Letters & Reklame

….opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen. Te weten bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met vele websites om al de verschillende producten te promoten. Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Printprodukten.nl. Andere bekende activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.

Bosman Letters maakt letters uit diverse materiaalsoorten. Hierbij een korte opsomming van de meest gebuikte materiaalsoorten:

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot. Geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Niet geschikt voor geverfde of gestucte muren.

Letters uit geschuimd PVC gefreesd. Geschikt voor binnen gebruik en niet al te lang buitengebruik. Het materiaal is licht poreus dus is gevoelig voor neerslag, stof en dergelijke. De dikkere soorten (10mm en 19mm) eventueel te voorzien van afstandhouders.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd. Zeer populair. Harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurd. In veel kleuren te verkrijgen. Voor binnen en buiten. Ook met afstandhouders te gebruiken.

Dibond letters die wij ook wel Alu Letters noemen. Deze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor reclame borden. Deze kunnen dan voor binnengebruik rechtstreeks worden bedrukt en voor buiten gebruik bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat voorzien. Kijk op www.printprodukten.nl voor meer informatie.

Onverlichte doosletters noemen wij Box Letters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam. Door de diepte vallen ze beter op, zeker als men het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters zijn dus echt uit piepschuim gemaakt. Ze zijn (heel) licht van gewicht en kunnen daarom heel diep worden gemaakt. Natuurlijk wel meer kwetsbaar dan de andere materiaalsoorten. Maar heel veel gevraagd vanwege de speciale look. Deze zijn voor beperkt buitengebruik ook geschikt. En heel makkelijk (ook zelf) te verfen.

Keurmerken

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid heeft. En deze weet te koppelen aan scherpe prijzen. En bovendien een goede nazorg en professionele bedrijfsvoering voert. Bosman Letters & Reklame is ook gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters. Voor al hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!