ALU letters

ALU letters zijn onverlichte letters gefreesd uit 3mm aluminium sandwich materiaal. Sandwichpanel is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3 mm gecoat aluminium en een kern van van (zwart of grijs) polyethyleen. Deze freesletters zijn zeer geschikt voor grote letters en signs, vanwege het lichte gewicht.

Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte op maat aan te vragen.

Alternatieve soort en merknamen van sandwich plaat zijn o.a. aluminium composietplaat, dibond, i-bond, skybond, alupanel, reynobond, gutbond en probond.

ALU letters

 

 

 

Alu letters zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen ook op afstandhouders worden gemonteerd. Daardoor ontstaat een chique diepte effect. ALU letters zijn ook zeer geschikt voor grote signs en letters. Daartoe vanwege het geringe gewicht en uitzetting van het materiaal. Daarnaast zijn ALU letters zeer gemakkelijk te monteren op vrijwel iedere ondergrond. Montage kan onder andere middels professioneel dubbelzijdig tape in combinatie met montagekit. alu letters athena

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Bosman Letters

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met vele websites om al de verschillende producten te promoten. Tot de BL Sign Groep behoren onder andere www.businessvlaggen.nl , RVSReklameletters.nl, www.blsignshop.nl en Signletters.nl.

Goedkope dibond letters

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot. Geschikt voor auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Niet geschikt voor geverfde of gestucte muren.

Letters uit geschuimd PVC gefreesd. Geschikt voor binnen gebruik en niet al te lang buitengebruik. Het materiaal is licht poreus dus is gevoelig voor neerslag, stof en dergelijke. De dikkere soorten (10mm en 19mm) eventueel te voorzien van afstandhouders.

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd. Zeer populair. Harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurd. In veel kleuren te verkrijgen. Voor binnen en buiten. Ook met afstandhouders te gebruiken.

Dibond letters die wij ook wel Alu Letters noemen. Deze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met afstandhouders. Kan ook gepopt worden op bijvoorbeeld damwand (met popnagels dus). Wordt ook veel gebruikt voor reclame borden. Deze kunnen dan voor binnengebruik rechtstreeks worden bedrukt en voor buiten gebruik bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat voorzien. Kijk op www.printprodukten.nl voor meer informatie.

Onverlichte doosletters noemen wij Box Letters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam. Door de diepte vallen ze beter op, zeker als men het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd.

Piepschuim letters zijn dus echt uit piepschuim gemaakt. Ze zijn (heel) licht van gewicht en kunnen daarom heel diep worden gemaakt. Natuurlijk wel meer kwetsbaar dan de andere materiaalsoorten. Maar heel veel gevraagd vanwege de speciale look. Deze zijn voor beperkt buitengebruik ook geschikt. En heel makkelijk (ook zelf) te verfen.