ALU letters

ALU letters zijn onverlichte letters gefreesd uit 3mm aluminium sandwich materiaal. Sandwichpanel is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3 mm gecoat aluminium en een kern van van (zwart of grijs) polyethyleen. Deze freesletters zijn zeer geschikt voor grote letters en signs, vanwege het lichte gewicht.

Interesse in een offerte? Klik hier om een offerte op maat aan te vragen.

Alternatieve soort en merknamen van sandwich plaat zijn o.a. aluminium composietplaat, dibond, i-bond, skybond, alupanel, reynobond, gutbond en probond.

ALU letters

Alu letters zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen ook op afstandhouders worden gemonteerd voor een chique diepte effect. ALU letters zijn ook zeer geschikt voor grote signs en letters vanwege het geringe gewicht en uitzetting van het materiaal. Daarnaast zijn ALU letters zeer gemakkelijk te monteren op vrijwel iedere ondergrond. Montage kan onder andere middels professioneel dubbelzijdig tape in combinatie met montagekit. alu letters athena

 

 

 

 

 

 

 

 

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten. Tot de BL Sign Groep behoren onder andere www.businessvlaggen.nl , RVSReklameletters.nl, www.blsignshop.nl en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl. Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!