Alle onverlichte letters op een rij

Bosman Letters & Reklame heeft verschillende soorten onverlichte letters in het programma.

Onverlichte letters van Bosman Letters

Letters uit folie geplot. Geschikt voor bijvoorbeeld auto’s, boten, ramen en vlakke kunststof wanden. Maar niet geschikt voor geverfde of gestucte muren.

Geschuimd PVC letters

Letters uit geschuimd PVC gefreesd. Geschikt voor binnen gebruik en niet al te lang buitengebruik. Het materiaal is licht poreus dus is gevoelig voor neerslag, stof en dergelijke. De dikkere soorten (10mm en 19mm) eventueel te voorzien van afstandhouders.

Acrylaat letters

Letters uit acrylaat gefreesd of gelaserd. Zeer populair. Harde kunststof die heel lang meegaat en eigenlijk niet verkleurd. In veel kleuren te verkrijgen. Voor binnen en buiten. Ook met afstandhouders te gebruiken.

Dibond letters

Dibond letters die wij ook wel Alu Letters noemen. Deze zijn licht van gewicht en toch heel sterk. Ideaal voor grote letters of logo’s. Zowel rechtstreeks op de wand te bevestigen (als deze vlak is) als met afstandhouders. Kan door middel van poppen makkelijk  op bijvoorbeeld damwand bevestigd worden (met popnagels dus). Wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt voor reclame borden. Deze kunnen dan voor binnengebruik rechtstreeks worden bedrukt en voor buiten gebruik bij voorkeur met print op folie en met UV laminaat voorzien. Dus kijk op www.printprodukten.nl voor meer informatie.

Box letters

Onverlichte doosletters noemen wij Box Letters. Deze letters hebben relief en zijn als doos opgebouwd. Vandaar de naam. Door de diepte vallen ze beter op, zeker als men het gebouw vanaf de zijkant bekijkt. De letters zijn in iedere kleur te spuiten en kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd. Onder andere door middel van draadeinden, schroeven of een zogenaamde binnenletters van bijvoorbeeld geschuimd PVC.

Piepschuim letters

Piepschuim letters zijn dus echt uit piepschuim gemaakt. Daarom zijn ze (heel) licht van gewicht en kunnen ook heel diep worden gemaakt. Natuurlijk wel meer kwetsbaar dan de andere materiaalsoorten. Maar heel veel gevraagd vanwege de speciale look. Deze zijn voor beperkt buitengebruik ook geschikt. En heel makkelijk (ook zelf) te verfen.

 Over Bosman Letters

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met vele websites om al de verschillende producten te promoten. Tot de BL Sign Groep behoren onder andere www.businessvlaggen.nl , RVSReklameletters.nl, www.blsignshop.nl en Signletters.nl.