Acrylaat letters voor Mirellavanrutten.nl

De acrylaat letters die wij voor mirellavanrutten.nl monteerden in Lelystad passen mooi bij de uitstraling van het pand. De roze kleur valt op en de felgekleurde stickers op de ramen maken duidelijk waar het bij Mirella om gaat. Advies op het gebied van hypotheken, makelaardij en financieel advies.

Wilt u advies op het gebied van gevelletters of gevel reclame? Kijk dan eens op www.reklameletters.nl en vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Voor de andere activiteiten zoals bijvoorbeeld bedrukte borden, frames, beurswanden, vlaggen, spandoeken en nog veel meer kijkt u op www.printprodukten.nl .

acrylaat letters

 

 

Synoniemen voor acrylaat

Bekende synoniemen en merknamen van acrylaat zijn ook wel; PMMA, plexiglas, perspex, quinn, brett martin, ici lucite, acrylox, acrysign en altuglas.

Acrylaat letters en logo’s

Basicletters van acrylaat kunnen ook uitstekend binnen worden gebruikt en zijn zowel direct (met dubbelzijdig tape en kit) als met afstandhouders te monteren. Acrylaat letters zijn bij Bosman Letters & Reklame verkrijgbaar in de diktes 3mm, 8 mm, 19mm en zelfs 30 mm. Het materiaal kan in een breed scala aan RAL kleuren worden geleverd. 3mm en 8mm kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 100 cm. 19mm letters kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 2 tot 50 cm. 30mm acrylaat letters en logo’s kunnen worden geproduceerd in letterhoogten van 3 tot 40 cm. Basicletters worden vervaardigd met een lasersnijmachine. Hierdoor wordt een kwalitatief zeer hoge afwerking bereikt. De letters hebben mooie, gladde zijkanten (kopse kanten van de letters). Door verschillende kleuren te verlijmen krijgt men prachtige 3D letters met een zeer bijzonder effect. Basicletters zijn onverlicht. Uiteraard kunnen de letters ’s avonds worden aangelicht met speciale spots. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Als variant zijn Basicletters met een transparantie van 40% interessant. Door deze bijvoorbeeld aan te lichten, lijkt het alsof de letters zelf licht geven. Voor een eenvoudige montage leveren wij tevens diverse soorten kunststof afstandhouders en 1:1 montagetekeningen.